VZW Speling krijgt geen structurele subsidies.

Voor de uitrol van het inclusiekoor en theatervoorstellingen krijgen we jaarlijks van het stadsbestuur Brugge sinds een aantal jaar 2000 euro. Dit jaar werd het bedrag verhoogd naar 2400 euro.

Voor de werking van de zorgboerderij krijgen we geen steun. We vragen een bijdrage aan de deelnemers. Deze inkomsten besteden we aan voeding en verzorging voor de dieren. Alle medewerkers zijn dus vrijwilligers, maar we werken wel op een professionele manier, met geschoolde krachten. Gelukkig hebben we voor de boerderij de steun van de Lions Club Brugge en de school Sint-Andreas Brugge door hun eenmalige actie.

Voor theater krijgen we voor ons projecten regelmatig financiële steun van de Zonta dames De Haan – Middenkust.

Dat is echter niet voldoende om onze werking uit te bouwen. We zijn dus op zoek naar extra financiële steun. Dit is inderdaad een oproep: ken je iemand/een bedrijf/een organisatie die ons wil steunen? Of wil je zelf mee ondersteunen? We horen het graag!

vzwspeling@gmail.com

0485 478946

Ann Vanneste, coördinator

Financiële middelen