Home

Vzw Speling is een sociaal artistieke experimentele onderneming. 

Onze sleutelwoorden: participatie, emancipatie, verbinding, transformatie, creatie, als dam tegen onrechtvaardigheid en ongelijkheid en als middel om kansen te creëren voor zij die minder kansen krijgen. Ons doel is maatschappelijke verandering door eenheid in (verrassende) samenwerkingsverbanden en een collectief streven om stem te geven aan zij die niet kunnen luidop spreken.   

                                                                                                         met dank aan onze sponsors

Kerstival 2018

Logo van sociaalartistiek met link naar homepage

Daarom willen we theater maken met anderen die daar ook goesting voor hebben. Samen gaan we voor artistieke theaterprojecten.

lees er hier alles over

DSC_0301

 

Logo van De streek met link naar homepage

In De Streek vangen we oude/zieke en verwaarloosde dieren op. Het is een sociaalecologisch project waarbij we mensen begeleiden om te leren zorgen voor deze dieren. We werken in de natuur op een mini-boerderij. Het is een plaats waar we kunnen tot rust komen, even weg van alle drukte. De deelnemers leren omgaan met en zorgen voor pony’s, schapen, neerhofdieren (veel kippen!), katten.

Met de pony’s en de honden volgen we een traject om stapsgewijs een band aan te gaan. We kweken ook kippen van broedei tot volwassen hen of haan.

lees meer

Schermafbeelding 2015-12-07 om 10.44.12folder De Streek

Heb je zin in of nood aan dit aanbod? Schrijf of bel ons! 

Aanmeldingen De Streek

 

Schermafbeelding 2015-11-22 om 14.12.21

zoektochten