Onze theateroptredens in het kader van Krachttoer Blankenberge van april 2020 waren reeds afgelast. We trachtten dit participatief inclusieproject warm te houden. Het stadsbestuur van Blankenberge had voor ons nieuwe data gereserveerd in het Cultuurcentrum voor april 2021. Onze hoop om dan te kunnen spelen is ijdel gebleken. Het zou te veel onzekerheden meebrengen en dat is geen goede basis om de repetities te starten. Niets aan te doen. Er wordt bekeken of de voorstellingen van Wijland in het najaar zouden kunnen doorgaan.

Maar binnenkort kunnen we toch aan de slag gaan!
In het voorjaar zullen we starten met individuele repetities: personages uitdiepen, teksten oefenen,…
Kai is student stagiair en wordt speciaal ingezet om met onze acteurs te oefenen.
 

Hou het hoofd koel en de harten warm!!! Ann

Het project

Krachttoer strijkt neer …

We zijn ondertussen aangekomen in Blankenberge voor een nieuwe krachttoer met Oranje vzw. 
Blankenberge, Blankenberge, die wondermooie stad…enzovoort
We gaan er een alliantie aan met de inwoners en kunnen rekenen op de steun van stad Blankenberge, Dienstencentrum De Bollaard, OCMW Blankenberge, toneelgroep Ernst&Leute en andere partners en niet te vergeten: de inwoners van de stad!

Zij zullen het muzikaal toneelstuk Wijland mee(r) vorm geven en deelnemen aan het koor, een rol opnemen, catering verzorgen, muziek spelen, enzovoort…

Een project waarbij verbinding voorop staat.

CORONA- UPDATE
Getagd op: