Uitnodiging

18 april 2015 (4)Op 8 mei openen we om 14u de deuren voor geïnteresseerden en de partners waar we mee samenwerken.
Wij zijn bijzonder trots op ‘ons verhaal’. Na een goed jaar van proefdraaien zijn er al veel aanpassingen gebeurd en staan er nog heel wat op stapel. De dieren doen het bijzonder goed.
Als kers op de taart heeft het schaap gisteren twee lammetjes ter wereld gebracht. Eén van onze zelf gekweekte kippen is nu zelf aan het broeden en binnenkort adopteren we een pony die zeer verwaarloosd is geweest en een oude hond die een nieuwe thuis zoekt.

Vooral zijn we blij met de samenwerking met onze partners en onze deelnemers:
Ons Tehuis in Koolkerke, Vzw Rosmarijn in Sint-Michiels en ’t Veldzicht in Sint-Kruis en Beernem.
De zesde deelnemer is Jessie, zij kwam afgelopen vrijdag voor het eerst meewerken.

Dat we er toe doen is nu al duidelijk:
één van onze deelneemsters moet al decennia regelmatig worden opgenomen in de psychiatrie. Sinds ze, vorig jaar (2014) november, in De Streek komt meewerken, voelt ze zich veel beter en straalt ze. Binnenkort publiceren we hier één van haar gedichten. Sinds ze naar De Streek komt moest ze niet meer opgenomen worden. “Ik heb nog wel toppen en dalen, maar ik ga niet meer zo diep in een dal”, zegt ze zelf. Ze ambieert zelfs een toekomst als dichter en schilder.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*